Wie zijn wij?

We staan als één blok achter onze werknemers. We hebben gespecialiseerde consultants in huis, die naast hun ervaring in het vakdomein ook over de juiste competenties op vlak van werving en selectie beschikken.

Charlotte Castelein

Business Unit Manager Step & Find / Partner Bakker Group

“Mijn passie is de juiste match te vinden tussen werkgever en werknemer op lange termijn. Hier haal ik dagelijks mijn voldoening uit. Samen met mijn team wil ik met Step & Find het verschil maken in de boeiende wereld van rekrutering en HR dienstverlening.”

Mijn vakgebied? Sales & Marketing, Office Professionals, HR!

E charlotte.castelein@stepfind.be
T +32 3 218 00 20
LinkedIN 

Elke Joostens

Consultant Sales & Marketing

Door actief te luisteren naar enerzijds de verwachtingen van de klant en anderzijds wat de kandidaat zoekt in een functie, tracht ik de kandidaat met de juiste attitude en competenties te linken aan een job die hem op het lijf geschreven is. Het vinden van de ideale match, waarbij zowel de klant als de kandidaat kunnen groeien, dat is mijn drijfveer!

 

E Elke.Joostens@stepfind.be
T 03/218 00 20
LinkedIN 

Eric Bakker

CEO

“Creatief out of the box thinking teneinde mee te werken aan een bedrijfsdoel is wat deze job boeiend maakt.

E eric.bakker@bakker.be
T +32 3 218 00 20
LinkedIN 

Frederik Pijls

Recruitment Consultant

Samen met de kandidaat op zoek naar de volgende stap in zijn of haar carrière. Klanten vooruithelpen in hun zoektocht naar de geschikte kandidaat. Dat is waar we bij Step & Find dagelijks onze drive uithalen. Als een jong en gedreven team zoeken we steeds naar de perfecte match voor iedere kandidaat en ieder bedrijf.

Mijn vakgebied? Sales & Marketing!

 

E frederik.pijls@stepfind.be
T +32 3 218 00 20
LinkedIN 

Jens Gorrebeeck

Consultant IT

In de huidige arbeidsmarkt is de fit tussen persoonlijkheid van de kandidaat en bedrijfscultuur van de klant van cruciaal belang bij de zoektocht naar de geschikte kandidaat of het vinden van een nieuwe job.

Elke dag opnieuw proberen we voor onze kandidaten en klanten net die fit te vinden, uiteraard zonder het belang van functie inhoud en vaardigheden uit het oog te verliezen. Vandaar ook ons motto, “Achter de mens”.

Precies uit het vinden van die perfecte match haal ik elke dag opnieuw de drive om zo vanuit mijn rol als consultant uit te groeien tot een echte partner voor zowel klanten als kandidaten.

 

E Jens.Gorrebeeck@stepfind.Be
T 03/218 00 20
LinkedIN 

Kathleen Aps

Recruitment Consultant

“Uit mijn ervaring heb ik geleerd dat er een juiste connectie moet bestaan tussen werknemers en hun job.  Mijn uitdaging is mensen te helpen bij hun zoektocht naar de geschikte job, zodat talenten optimaal ontwikkeld en benut kunnen worden.”

Mijn Vakgebied? ICT & Finance

 

 

 

E kathleen.aps@stepfind.be
T +32 3 218 00 20
LinkedIN