Een personal touch

Step & Find is een werving-en selectie divisie binnen de groep Bakker & Partners, opgericht om tegemoet te komen aan de wensen en noden van onze klanten en kandidaten. De activiteiten van Step & Find richten zich op het rekruteren van bediendepersoneel op alle niveaus onder het managementteam/directiekader. Dit zowel voor kandidaten die aan het begin van hun loopbaan staan als voor kandidaten die al expertise en ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in volgende vakgebieden: Sales, Marketing, HR, Legal, Office, Customer Service, Bouw, Engineering en IT.

Onze visie

Er zijn voor mensen. Dat komt voor Step & Find op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Naast opleiding en werkervaring gaan we in onze gesprekken dan ook dieper in op persoonlijkheid, drijfveren, wensen en passies. Ook een vacature is meer dan een takenpakket. Er zit een bedrijf achter met mensen en een eigen werkcultuur. Op zoek gaan naar de mens achter het bedrijf en de mens achter het cv is onze passie en maakt ons sterk. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken.

 

Onze waarden

Empathie
Step & Find leeft zich in in uw leefwereld. Door mensen en hun wensen goed te begrijpen, kunnen we ons werk beter doen.

Integriteit
We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Creativiteit
We gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen.

Passie
Wat je graag doet, doe je goed. Bij Step & Find zijn we gepassioneerd en gedreven in alles wat we doen.

Resultaatgerichtheid
Onze mensen gaan er de volle 100% voor, met uw einddoel voor ogen.

 

Onze historiek

In 1999 richtte ondernemer Eric Bakker het bedrijf Bakker & Partners op. Na een succesvolle carrière binnen de interimwereld, besloot hij zijn eigen werving- en selectiekantoor op te richten. Uitgangspunten hierbij waren kwaliteit, passie en het centraal stellen van de competenties van de kandidaten. In 2004 werd de firma uitgebreid met activiteiten binnen individuele outplacement op senior-niveau, om vervolgens in 2008 te verbreden tot alle facetten binnen outplacement, intussen bekend onder de merknaam Travvant. Om de markt nog beter te kunnen bedienen, werd in 2010 een afdeling opgericht gespecialiseerd in assessment & development. Dit resulteerde begin 2014 in de overname van de Belgische tak van GITP.

1 januari 2016 ziet Step & Find het daglicht. Hiermee wil de groep een duidelijke positionering van de verschillende wervingsactiviteiten neerzetten:

  • Bakker & Partners: werving en selectie van middel & senior management
  • Step & Find: recrutering bediendepersoneel op alle niveaus onder het managementteam/directiekader

 

HR Excellence Awards

BAKKER & PARTNERS WINT HR EXCELLENCE AWARD
‘BEST EXECUTIVE SEARCH & SELECTION COMPANY’.

Ook dit jaar was Bakker & Partners opnieuw genomineerd voor de HR Excellence Awards. Dit initiatief beloont
de HR Service providers die zich onderscheiden door het brengen van innovatie, topprestaties en toegevoegde
waarde voor hun klanten. De HR Excellence Awards worden georganiseerd volgens strikte en transparante
regels, onder toezicht van een onafhankelijke jury die bestaat uit 12 gereputeerde HR Directors. Daarnaast
zijn de Excellence Awards ook een erkenning vanuit de HR community, die ook een stem kon uitbrengen.

 

Werken voor Step & Find

Wij zijn steeds op zoek naar recruitment consultants. Heb je interesse? Stuur dan spontaan jouw cv door naar info@stepfind.be.