Kennis van zaken

U ziet uw vacature liever vandaag dan morgen ingevuld. Of het nu gaat om IT, Finance, Sales & Marketing, Engineering of Human Resources, voor elk domein hebben we gespecialiseerde consultants in huis.

Dankzij onze proactieve aanpak beschikken we permanent over een groeiende database van meer dan 15.000 gescreende kandidaten. Op het moment dat u bij ons komt aankloppen, gaan we eerst ten rade bij onze database. Vervolgens maken we gebruik van andere kanalen zoals ons uitgebreid netwerk, direct search of advertenties.

Meestal volstaan enkele telefoontjes om je op korte termijn een shortlist voor te stellen. Zo spaart u de tijd van een langdurige searchprocedure of de kost van een personeelsadvertentie.

 

Assessment center

U kan bij ons ook terecht om de capaciteiten en competenties van je toekomstige medewerkers in kaart te brengen. Dit doen we aan de hand van een combinatie van verschillende hulpmiddelen:

 • Competentiegericht interview:
  Dit is een diepte-interview waarbij de klemtoon ligt op het identificeren van de competenties. Ook peilen we naar de ervaring, motivatie en ambitie van je toekomstige werknemer.
 • Psychotechnische testen:
  Dit zijn testen die de intelligentie en vaardigheden van uw toekomstige medewerkers testen, zoals hun verbaal en numeriek redeneervermogen, hun administratieve of technische vaardigheden, …
 • Persoonlijkheidsvragenlijsten:
  Hier beoordelen de toekomstige medewerkers zichzelf. Dit geeft u een beeld van hun persoonlijkheid, leiderschapsstijl, motivatie, …
 • Assessmentoefeningen:
  Met deze praktijkopdrachten beoordelen we de kandidaat op basis van de door u vooropgestelde competenties.